Hoe was ik mijn zelfgemaakte kleding?

Het is niet altijd even duidelijk hoe je een zelf gemaakt kledingstuk het beste kunt wassen.

Je hebt een leuk stofje uitgezocht, en je wilt natuurlijk gelijk aan de slag. Wist je dat het verstandig is, om voordat je het…

Read more: Hoe was ik mijn zelfgemaakte kleding?

We genieten van de laatste mooie september dagen, maar inmiddels zijn we natuurlijk alweer druk met de stoffen voor de komende Herfst en Winter.

Laten we eens kijken naar de stoffen trends voor deze winter. 

Kleuren, we zien deze winter veel warme natuurlijke…

Read more: Stoffentrends winter 2017/2018

Zomerkleuren 2017 stoffen

De eerste stoffen uit de nieuwe lente zomer 2017 stoffen zijn gearriveerd. De stoffen collectie is ook dit modeseizoen weer zeer vernieuwend.…

Read more: Zomerkleuren 2017 stoffen

Hoe verwerk ik Skai?

Skai, hoe verwerk je het, het best en gemakkelijkst?! Verwarm de skai enigszins in de zon of boven de radiator, hierdoor wordt het iets soepeler en wat elastisch. Waardoor het zich gemakkelijker laat verwerken.  Verwerken op de naaimachine? gebruik dan…

Read more: Hoe verwerk ik Skai?

Like and share

Alle stoffen op voorraad, scherp geprijsd en snel geleverd, met track en trace,

in een paar klikken klaar!

Omdat wij alle stoffen uit voorraad leveren, kunnen wij uw bestelling altijd binnen 2 dagen verzenden.

Betalingen lopen via stichting Pay. U kunt kiezen om per iDeal, Paypal of overschrijving te betalen. Onze Belgische klanten kunnen gebruik maken  van MrCash of Bancontact.

Al onze verzendingen gaan via PostNL. U ontvangt een e-mail met de Track&Trace code en een link, zodat uw bestelling altijd te volgen is. Voor bestellingen binnen Nederland berekenen wij € 6,95. Als de bestelling per envelop verzonden kan worden, berekenen wij €4,25. Teveel betaalde verzendkosten worden dan teruggeboekt. Bestelling van €100,-  of meer worden gratis verzonden. Voor bestellingen naar België wordt €9,95 berekend.

Een bestelling op maat kunt u ook geleverd krijgen. Op het bestelformulier bij opmerkingen kunt u de gewenste lengtes aangeven. Ga direct naar onze 'webshop' om de mogelijkheden te bekijken.

Wilt u de stoffen ‘live’ zien? Dan kunt u altijd bij ons op één van de markten terecht. De locaties van onze markten zijn terug te vinden onder de button ‘markten’ op de homepage. 

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u met ons in contact komen middels de button 'contact’  op de homepage.

Met vriendelijke groet,

Team Stofnodig

Stofnodig biedt u zo’n volledig en voordelig mogelijk assortiment stoffen!