Stoffentrends winter 2017/2018

We genieten van de laatste mooie september dagen, maar inmiddels zijn we natuurlijk alweer druk met de stoffen voor de komende Herfst en Winter.

Laten we eens kijken naar de stoffen trends voor deze winter. 

Kleuren, we zien deze winter veel warme natuurlijke kleuren. Van Brique (oranje/bruin), naar diep donker Paars, met de nadruk of de Rood tinten (van een lichte grenadine naar een donker rode port). Ook donker lime (groen/geel) is deze winter een echte trend kleur en komt veelvuldug in het mode beeld terug. Ook de Blauw/Grijze tinten die we herkennen van afgelopen winter, zien we dit jaar weer terug.

Kwaliteiten, we zien veel stoffen met een rijke uistraling, waarbij de touch en feel voorop staan. Denk daarbij aan Punta di Roma, Suedine, Kunstleder enimitatie bont.

Qua dessins wordt voortborduurd op het beeld van het voorjaar, met natuur en dieren prints.

Wij wensen u een creatieve warme winter!

Like and share

Alle stoffen op voorraad, scherp geprijsd en snel geleverd, met track en trace,

in een paar klikken klaar!

Omdat wij alle stoffen uit voorraad leveren, kunnen wij uw bestelling altijd binnen 2 dagen verzenden.

Betalingen lopen via stichting Pay. U kunt kiezen om per iDeal, Paypal of overschrijving te betalen. Onze Belgische klanten kunnen gebruik maken  van MrCash of Bancontact.

Al onze verzendingen gaan via PostNL. U ontvangt een e-mail met de Track&Trace code en een link, zodat uw bestelling altijd te volgen is. Voor bestellingen binnen Nederland berekenen wij € 6,95. Als de bestelling per envelop verzonden kan worden, berekenen wij €4,25. Teveel betaalde verzendkosten worden dan teruggeboekt. Bestelling van €100,-  of meer worden gratis verzonden. Voor bestellingen naar België wordt €9,95 berekend.

Een bestelling op maat kunt u ook geleverd krijgen. Op het bestelformulier bij opmerkingen kunt u de gewenste lengtes aangeven. Ga direct naar onze 'webshop' om de mogelijkheden te bekijken.

Wilt u de stoffen ‘live’ zien? Dan kunt u altijd bij ons op één van de markten terecht. De locaties van onze markten zijn terug te vinden onder de button ‘markten’ op de homepage. 

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u met ons in contact komen middels de button 'contact’  op de homepage.

Met vriendelijke groet,

Team Stofnodig

Stofnodig biedt u zo’n volledig en voordelig mogelijk assortiment stoffen!