Zomerkleuren 2017 stoffen

De eerste stoffen uit de nieuwe lente zomer 2017 stoffen zijn gearriveerd. De stoffen collectie is ook dit modeseizoen weer zeer vernieuwend.

Frisse lente en zomerkleuren worden gecombineerd met vrolijke heldere tonen. De kleuren zijn over de hele linie ietwat gedempt. Poeder kleuren voeren de boventoon. De lente zomer 2017 modestoffen collectie omvat voor weer ieder wat wils. Een paar modetrends voor het voorjaar en de zomer zijn kant stoffen en retro dessins. Ook in deze collectie zijn weer een aantal digitale dessins gedrukt op hoogwaardige jersey doeken. Ook zijn de 100% katoen wafeldoek stoffen zijn dit jaar hot! En ziet men terugkomen in allerlei kinder/baby toepassingen, denk daarbij aan dekens, kussens en omslagdoeken geinspireerd door KOEKA

 

zomerkleuren stoffen

Poedertinten zijn de grote hit voor 2017.

Like and share

Alle stoffen op voorraad, scherp geprijsd en snel geleverd, met track en trace,

in een paar klikken klaar!

Omdat wij alle stoffen uit voorraad leveren, kunnen wij uw bestelling altijd binnen 2 dagen verzenden.

Betalingen lopen via stichting Pay. U kunt kiezen om per iDeal, Paypal of overschrijving te betalen. Onze Belgische klanten kunnen gebruik maken  van MrCash of Bancontact.

Al onze verzendingen gaan via PostNL. U ontvangt een e-mail met de Track&Trace code en een link, zodat uw bestelling altijd te volgen is. Voor bestellingen binnen Nederland berekenen wij € 6,95. Als de bestelling per envelop verzonden kan worden, berekenen wij €4,25. Teveel betaalde verzendkosten worden dan teruggeboekt. Bestelling van €100,-  of meer worden gratis verzonden. Voor bestellingen naar België wordt €9,95 berekend.

Een bestelling op maat kunt u ook geleverd krijgen. Op het bestelformulier bij opmerkingen kunt u de gewenste lengtes aangeven. Ga direct naar onze 'webshop' om de mogelijkheden te bekijken.

Wilt u de stoffen ‘live’ zien? Dan kunt u altijd bij ons op één van de markten terecht. De locaties van onze markten zijn terug te vinden onder de button ‘markten’ op de homepage. 

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u met ons in contact komen middels de button 'contact’  op de homepage.

Met vriendelijke groet,

Team Stofnodig

Stofnodig biedt u zo’n volledig en voordelig mogelijk assortiment stoffen!