Hoe verwerk ik Skai?

Skai, hoe verwerk je het, het best en gemakkelijkst?! Verwarm de skai enigszins in de zon of boven de radiator, hierdoor wordt het iets soepeler en wat elastisch. Waardoor het zich gemakkelijker laat verwerken.  Verwerken op de naaimachine? gebruik dan een dunne naald (naald 60 liefst) door de pvc toplaag trekken de stikgaatjes namelijk niet dicht, zoals bij andere stoffen gebruikelijk is. Verlijmen? smeer dan het te verlijmen oppervlak lichtjes in met lijm en niet de rug van de stof, vervolgens de stof erop leggen en deze gelijkmatig aan rollen met een foam roller(bouwmarkt). Bekleden? bij het bekleden van een schuimrubber ondergrond is het verstandig het schuim eerst met een dun stofje te overtrekken en daarna met de skai, hierdoor wordt de slijtage duidelijk verminderd. Klik hier voor ons volledige assortiment skai en kies uw stof vandaag nog uit!

Like and share

Alle stoffen op voorraad, scherp geprijsd en snel geleverd, met track en trace,

in een paar klikken klaar!

Omdat wij alle stoffen uit voorraad leveren, kunnen wij uw bestelling altijd binnen 2 dagen verzenden.

Betalingen lopen via stichting Pay. U kunt kiezen om per iDeal, Paypal of overschrijving te betalen. Onze Belgische klanten kunnen gebruik maken  van MrCash of Bancontact.

Al onze verzendingen gaan via PostNL. U ontvangt een e-mail met de Track&Trace code en een link, zodat uw bestelling altijd te volgen is. Voor bestellingen binnen Nederland berekenen wij € 6,95. Als de bestelling per envelop verzonden kan worden, berekenen wij €4,25. Teveel betaalde verzendkosten worden dan teruggeboekt. Bestelling van €100,-  of meer worden gratis verzonden. Voor bestellingen naar België wordt €9,95 berekend.

Een bestelling op maat kunt u ook geleverd krijgen. Op het bestelformulier bij opmerkingen kunt u de gewenste lengtes aangeven. Ga direct naar onze 'webshop' om de mogelijkheden te bekijken.

Wilt u de stoffen ‘live’ zien? Dan kunt u altijd bij ons op één van de markten terecht. De locaties van onze markten zijn terug te vinden onder de button ‘markten’ op de homepage. 

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u met ons in contact komen middels de button 'contact’  op de homepage.

Met vriendelijke groet,

Team Stofnodig

Stofnodig biedt u zo’n volledig en voordelig mogelijk assortiment stoffen!