ALGEMENE VOORWAARDEN

Stoffen kopen en deze snel laten bezorgen

Wilt u stoffen kopen en daar zo snel mogelijk gebruik van maken? U kunt ons bezoeken op de stoffenmarkt, maar het is ook heel handig om gebruik te maken van ons online aanbod. Op StofNodig.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan stoffen, die u direct online kunt bestellen. Wilt u stoffen kopen om zelf kleding of kostuums te maken, wilt u meubels bekleden of wellicht zorgen voor nieuwe gordijnen? Blader door ons uitgebreide assortiment en bestel de passende stoffen, die u nodig heeft voor het doel dat u nastreeft.

Online stoffen kopen uit voorraad

Uiteraard kunt u online stoffen kopen en zorgen we ervoor dat we de materialen zoveel mogelijk op voorraad hebben. We zorgen er daarmee graag voor dat we de stoffen doorgaans al binnen 1 a 2 werkdagen bij u kunnen bezorgen. Wilt u stoffen bestellen die u zo snel mogelijk nodig heeft? Dan bent u bij StofNodig.nl aan het juiste adres. Uiteraard gaat dit nooit ten koste van de hoge kwaliteit en kunt u rekenen op stoffen tegen een scherpe prijs. Wilt u stoffen kopen en zoekt u naar een uitgebreid assortiment? Blader door de verschillende categorieën, of neem contact op met de klantenservice voor meer informatie.

 

Verzenden:

Alle bestellingen worden verstuurd met Postnl pakketservice, u ontvangt een mail met het Track&Trace nummer. Bestellingen worden na betaling binnen 2 werkdagen verstuurd, met uitzondering van vrijdag, zaterdag en zondag.

 

Verzendkosten:

Voor bestellingen die in een enveloppe passen rekenen wij € 3,95 het te veel betaalde bedrag wordt teruggestort. Voor  standaard verzending  berekenen wij het Postnl pakket tarief van € 6,95 , kiest u voor verzending op rol is dat €9,95  Bestellingen boven €100 versturen wij gratis. Voor paketten naar Belgie en Duitsland, berekenen wij €9,95

Metrages:

Wij leveren de bestellingen tot 10 meter in principe aan een stuk, bij bestellingen boven 10 meter zal dat soms niet lukken.

Mocht u uw bestelling op maat gesneden willen ontvangen,kunt u dit per mail aan ons melden, en zullen wij uw bestelling in op maat gesneden stukken aanleveren.

 

Betalen:

Veilig via de Mollie internetkassa

Overboeking internetbankieren naar rek nr. NL43KNAB0282352066 o.v.v. order nr

Betalingen vanuit het buitenland IBAN: NL43KNAB0282352066 tnv Stofnodig

 

Herroepingsrecht:

  
Overeenkomstig de Wet verkopen op Afstand (art 7: 46a e.v. BW). heeft de afnemer het recht (een deel van) de geleverde goederen binnen een periode van 14 werkdagen zonder opgave van reden te retourneren. Dit geldt alleen voor niet op maat afgenipte stoffen. Deze termijn begint op het moment dat de bestelde zaken zijn afgeleverd. De afnemer is verplicht de geleverde zaken bij ontvangst onmiddellijk te controleren. De afnemer moet Stofnodig.nl () vooraf inlichten over het feit dat er een verzending zal worden teruggestuurd. 

 

Omschrijvingen:


Alle afbeeldingen, gegevens betreffende gewichten, afmetingen, kleuren, afbeeldingen van etiketten, in de webshop van Stofnodig.nl zijn slechts bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.

 

Klachten:

Dienen per e-mail ingediend te worden, en worden zo snel mogelijk, uiterlijk na 2 werkdagen behandeld.Indien stofnodig de klacht gegrond acht, zal na overleg met de klant tot vervanging of vergoeding worden overgegaan.

De maximale vergoeding is gelijk aan het voor het product betaalde bedrag.

 

Annuleren

Een geplaatste bestelling is alleen per mail te annuleren, is de stof al versneden en de bestelling verzonden is annuleren niet meer mogelijk.

 

Retourneren:

Alle producten zijn met de grootste zorg gefotografeerd, toch kunnen er door scherminstellingen lichte kleur afwijkingen ontstaan, producten die qua kleur licht afwijken accepteren wij niet retour.

Weefsels bestaande uit natuurvezels kunnen lichte oneffenheden vertonen.

Wanneer een product niet overeenkomt met de omschrijving of foto is het na overleg met Stofnodig.nl mogelijk het betreffende product retour te zenden, de kosten hiervan zijn voor rekening van de klant tenzij anders afgesproken. zonder overleg retour afzender gestuurde pakketten accepteren wij niet.