Op zoek naar een stoffenwinkel in Hoofddorp?

Stofnodig is een online stoffenwinkel die ook wekelijks op de markt in Hoofddorp Centrum te vinden is.

U kunt op vrijdag gezellig bij ons langs komen om een selectie van stoffen te bekijken, kennis te maken met ons stoffen team, vragen te stellen over stoffen, of om uw online bestelde stof af te halen.  

Locatie stofnodig op de markt in Hoofddorp

Stofnodig is op vrijdagen tussen 09:00 - 16:00 te vinden op de weekmarkt op het Burgemeester Stamplein in Hoofddorp Centrum.

 stoffenwinkel hoofddorp markt : stofnodig.nl

Stof online bestellen & ophalen op de markt in Hoofddorp

Op onze stoffen webshop vindt u een veel groter assortiment aan stoffen dan op de markt in Hoofddorp aanwezig is. Heeft u al een leuke stof gezien op onze website en wilt u deze ophalen op de markt in Hoofddorp?

Sinds April 2019 kunt u bij het bestelproces aangeven dat u uw gekozen stof komt ophalen op de weekmarkt in Hoofddorp. U betaalt zo geen verzendkosten, en mist niet het persoonlijke contact dat u bij een stoffenwinkel zou krijgen. 

Als u minimaal 48 uur voor de marktdag bestelt, kan ons team er voor zorgen dat we uw stof op tijd kunnen meebrengen naar Hoofddorp. 

Hulp nodig bij het online bestellen van stof?

Ons team op de markt in Hoofddorp laat u graag zien hoe u online stof kunt bestellen bij stofnodig.nl. Ook als u nog nooit online stof heeft besteld. Vraag ons team gerust om hulp of uitleg.