Op zoek naar een stoffenwinkel in Leiden?

Stofnodig is een online stoffenwinkel die ook 2x per week op de markt in Leiden Centrum te vinden is.

U kunt op woensdag en zaterdag gezellig bij ons langs komen om een selectie van stoffen te bekijken, kennis te maken met ons team, vragen te stellen over stoffen, of om uw online bestelde stof af te halen.  

Locatie stofnodig op de markt in Leiden

Stofnodig is aanwezig op de markt in Leiden op:

  • woensdagen tussen 08:30 - 16:30 op de Vismarkt in Leiden Centrum
  • zaterdagen tussen 08:30 - 16:30 op de Aalmarkt (t/o Donkersteeg) in Leiden Centrum

stoffenwinkel Leiden markt - stofnodig.nl

Stof online bestellen & ophalen op de markt in Leiden

Op onze stoffen webshop vindt u een veel groter assortiment aan stoffen dan op de markt in Leiden aanwezig is. Heeft u al een leuke stof gezien op onze website en wilt u deze ophalen op de markt in Leiden? Dat kan!

Sinds April 2019 kunt u bij het bestelproces aangeven dat u uw gekozen stof komt ophalen op een van de weekmarkten in het centrum van Leiden. U betaalt zo geen verzendkosten, en mist niet het persoonlijke contact dat u bij een stoffenwinkel zou krijgen.

Als u minimaal 48 uur voor de marktdag bestelt, kan ons team er voor zorgen dat we uw stof op tijd kunnen meebrengen naar de markt in Leiden. 

Hulp nodig bij het online bestellen van stof?

Ons stoffen team op de markt in Leiden laat u graag zien hoe u online stof kunt bestellen bij stofnodig.nl. Ook als u nog nooit online stof heeft besteld. Vraag ons team gerust om hulp of uitleg.